CLINICS en EVENEMENTEN

Gauswheel Helmond verzorgt gratis clinics voor kinderen vanaf groep 7/8. Gauswheel Helmond komt op eigen initiatief, of op uitnodiging langs bij uw school om de kinderen op een leuke en sportieve manier te laten kennismaken met dit nieuwe innovatieve product. Zo leren de kinderen op een actieve manier dat buitenspelen met een Gauswheel een leuke actieve vrijetijdsbesteding is en dit stimuleert ook de motoriek.
Ook kunt u een gratis gauswheel clinic aanvragen voor een evenement bij u in de buurt.

ALTERNATIEVE GYMLES

gauswheel-helmond-clinic-schoolDeze clinics worden meestal tijdens de gymles gegeven. Gauswheel Helmond neemt dan een gymles op een leuke manier over. Ook kan er een dagdeel of dag ingepland worden. De kinderen worden in kleine groepje geïnstrueerd hoe ze op de Gauswheel kunnen rijden. Het is belangrijk dat ze een leuke interactie met elkaar hebben en van elkaar leren. De clinic is zo opgebouwd dat de kinderen aan het einde van de les zelf op de Gauswheel kunnen rijden. Door de kinderen wordt deze clinic als sportief, spannend en leuk ervaren.

Gauswheel Helmond zorgt voor de Gauswheels en het beschermingsmateriaal zoals helmen, kniebeschermers, polsbeschermers en elleboogbeschermers. Dit is vooral uit voorzorg.

INTERESSE?

Heeft u interesse in een gratis verzorgde clinic van Gauswheel? Neem dan contact op via clinic@gauswheelhelmond.nl of via telefoonnummer: +31 (0)492 845 209